9/22/2022

Честит Национален празник, българи!

Честит Национален празник, българи! Преди 114 години българските държавници проявяват воля, характер и мъдрост, а когато им искат злато, за да откупят независимостта на България, Александър Малинов казва:“Независимостта си България е готова да изкупи с кръв, а не с пари!”.

Днес повече от всякога българите имаме нужда от политици и истински държавници, които са готови с всички сили и средства да отстояват националния интерес на България.Да живее Свободна и Независима България!Да живее българския народ и да пребъдат българското семейство, традиции и християнските ценности!

Последно от нашият блог

Симеон Славчев: Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни

„Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни в нея. Гласувах за опазването на българския род и традиции, както и за излизане от демографската катастрофа и връщането на сънародниците зад граница в родината. Крайно време е българите да се спрем да се обиждаме и мразим за чужди грешки и каузи и да избираме между по-малкото зло. Време е да се обединим около каузата България да бъде силна, социална и индустриална държава, а българския народ проспериращ и щастлив. Време е да гласуваме ЗА мира, вярата, семейството, родината, народа, свободата и справедливостта.“

Симеон Славчев поздрави българите от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати поздравителен адрес до всички българи от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора.

Петьо Костадинов, партия МИР, в предаването "Делници", 30.09.2022 г.

Излизането на България от демографската криза е основен приоритет на партия МИР около който предлагаме национално обединение и консенсус.