9/23/2022

Доц. Светла Цветкова, партия МИР: По-добрият живот на децата в неравностойно положение е моя кауза

Доц. Светла Цветкова, партия МИР: По-добрият живот на децата в неравностойно положение е моя кауза

Доц. д-р Светла Цветкова е водач листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в 25-ти многомандатен избирателен район в София на предстоящите на 2-ри октомври предсрочни парламентарни избори. Тя е университетският преподавател от УНСС и се изправя в една от най-оспорваните битки за вота на гражданите в столицата. Доц. д-р Светла Цветкова се кандидатира за народен представител с лична кауза, посветена да защитава интересите на българските деца и на техните родители и най-вече на родителите на деца с проблеми в развитието.

„Като майка, години наред съм изпитвала човешка болка, преодолявала съм много изпитания и трудности и съм се изправяла пред много предизвикателства, свързани със запазване на здравето и обучението на моето дете! Пристрастна съм към проблемите, свързани с отглеждането на деца с проблеми, както и с живота и ежедневието на българските деца. Смятам, че всички те заслужават здравословна и насърчаваща развитието им среда, за да растат физически и психически здрави и да имат спокойно и щастливо детство”, заяви доц. д-р Цветкова. Тя е категорична, че няма да се примири с факта, че има майки, които плачат и кършат безпомощно ръце, защото са в безизходица и не могат да помогнат на децата си.

„Не мога да се примиря с факта, че има посегателства върху деца! Не мога да се примиря с детската смъртност! Не мога да се примиря с факта, че се събират дарителски средства за спасяване на детски животи! Не мога да се примиря с факта, че има деца, които се чувстват щастливи само на Коледа! Не мога да се примиря с факта, че има деца в моята Родина, които просто съществуват … Уважаеми българи, не мога да се примиря с всичко това, и за това се кандидатирам за народен представител от партия МИР и с личен пример ще се боря за истинската промяна в България. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да направим животът на Децата на България и на техните родители по-сигурен и по-спокоен! Готова съм и ще дам всичко от себе си за тази кауза”, заяви доц. д-р Цветкова.

Тя е дългогодишен преподавател в Университета за Национално и Световно Стопанство в София по управление, маркетинг и човешки ресурси. Доц. д-р Светла Цветкова има множество публикации и участия в научноизследователски проекти и научни прояви. Ползва се с респект и уважение от своите студенти и докторанти. Тя е кандидат за народен представител от гражданската квота на партия МИР, като над 90 % от кандидатите за народни представители на партията са от гражданската квота и са доказани експерти в своята област. В листите на партия МИР са университетски преподаватели, учители, лекари, мениджъри, финансисти, инженери, юристи, културни дейци и общественици.

„Нека всеки със своя Морал, Инициативност и Родолюбие лично да се включи и да допринесе за промяната в България. Подкрепете новото поколение в българската политика с номер 10“, призова доц. д-р Светла Цветкова.Последно от нашият блог

Симеон Славчев: Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни

„Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни в нея. Гласувах за опазването на българския род и традиции, както и за излизане от демографската катастрофа и връщането на сънародниците зад граница в родината. Крайно време е българите да се спрем да се обиждаме и мразим за чужди грешки и каузи и да избираме между по-малкото зло. Време е да се обединим около каузата България да бъде силна, социална и индустриална държава, а българския народ проспериращ и щастлив. Време е да гласуваме ЗА мира, вярата, семейството, родината, народа, свободата и справедливостта.“

Симеон Славчев поздрави българите от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати поздравителен адрес до всички българи от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора.

Петьо Костадинов, партия МИР, в предаването "Делници", 30.09.2022 г.

Излизането на България от демографската криза е основен приоритет на партия МИР около който предлагаме национално обединение и консенсус.