11/13/2021

Квалифициран кинезитерапевт е най-младия водач на листа на партия МИР

Сияна Николова е най-младият водач на листа на партия МИР. Тя е на 23 години, квалифицираният кинезитерапевт и води листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за кандидати за народни представители в област Монтана.

„Политиката за мен не е самоцел, тя е средство за решаването на реалните проблеми на българските граждани. Именно за това и влизам в политика, за да мога с моята енергия, знания и целеустременост да помогна на моите съгражданите от Монтана да решат всеки един от проблемите на града, общината и областта“, заяви водача на листата на партия МИР в област Монтана Сияна Николова.

Тя е амбицирана като млад, целеустремен и обичащ родината си българин да помогне и допринесе младите хора да останат в България.

„Идеологията на партия МИР е идеологията на свободата и справедливостта, интелектуално обезпечаваща изграждането на такова общество, в което тези две висши ценности са реално гарантирани за всеки човек. В своя живот човек постоянно се стреми да постигне две цели – първата е да осигури своето и на близките си нормално съществуване, а втората е да може да се развива и усъвършенства на основата на личните си качества и желания. За реализацията на първата цел, на хората им е нужна справедливост, за да може услугите, предоставяни от държавата в комуналната, правоохранителната, отбранителната и съдебната сфера да бъдат еднакво достъпни за всички граждани по количество и качество срещу заплащаните от тях данъци. За реализацията на втората цел на хората им е нужна индивидуална свобода на мисълта и действието, без с нея те да ограничават и накърняват правата и свободите на другите членове на обществото. Държавата е задължена да гарантира и създава оптимални възможности за желаещите да реализират интелектуалния си потенциал в сферата на икономиката, политиката, науката и културата“, заяви още Сияна Николова.

Тя е убедена, че за да е здраво и устойчиво едно общество, не трябва да съществува дисбаланс между справедливостта и свободата. 

„Това ме привлече в партия МИР, която изповядва именно тази идеология, чрез която българите ще имат възможността да си избират само онова управление, което ще им гарантира достойно съществуване и неограничени възможности за личен успех и развитие“, заяви още най-младия водач на листа на партия МИР Сияна Николова.


Последно от нашият блог