10/19/2021

Лидерът на партия МИР Симеон Славчев ще участва в диспут по БНТ | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев ще участва днес (19.10.2021 г.) от 16 часа в предизборен диспут по БНТ.

Темите на предизборния диспут са Мерки за справяне след кризите; Борба с корупцията и престъпността; Визия за развитието на България.

Предизборния диспут ще бъде излъчват пряко по БНТ и онлайн тук: http://tv.bnt.bg

Последно от нашият блог

Партия МИР: Най-големият проблем на българите са високите цени на тока, на газта, на горивата и на хляба

В момента най-големият проблем на българските граждани не е зеленият сертификат, а високите цени на тока, на газта, на горивата, на хляба, както и растящите цени на всички други стоки и услуги. Това каза председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.

Симеон Славчев: Миротворческият контингент на ОДКС влезе навреме в Казахстан

Миротворческият контингент на Организацията по Договора за колективна сигурност (ОДКС) влезе точно навреме и напълно законно в Казахстан. Това каза в интервю за националната телевизия на Казахстан председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.

България чества 171 години от рождението на Тодор Каблешков

Днес се навършват 171 години от рождението на българския революционер Тодор Каблешков.В навечерието на Априлското възстание Каблешков пише Кървавото писмо и завършва с думите: "Ако вие, братия, сте били истински патриоти и апостоли на свободата, то последвайте нашия пример и в Панагюрище..."Тези думи на Тодор Каблешков са валидни и днес, защото личният пример е най-важен!