6/18/2022

Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“, който ще се проведе днес от 15:00 ч. пред храм „Св. Неделя“ в София. Той е част от международната инициативата „Месец на семейството“, организирана от Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен Клуб. Целта на инициативата е да насърчи диалога около семейните политики и културната матрица на българското общество, както и да защити традиционното семейство, съставено от мъж и жена. 

„За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на българското семейство и общество са основен приоритет. Именно затова подкрепяме всяка инициатива, чрез която ще можем да запазим традиционното българско семейството, което е основният и най-важният градивен елемент на българското общество. Призовавам всички българи да спрем да се поддаваме на чужди каузи и провокации и заедно да защитим българските традиции и ценности, които толкова векове вече са съхранили България и българския народ“, заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев, който лично ще се включи и участва в „Поход на семейството“.

От партия МИР припомнят, че тази неделя от 11 часа в Гранд Хотел Милениум, ет. 4 в гр. София ще се проведе извънреден конгрес на партията, по време на който ще приемат своята управленска програма „Възстановяване и устойчиво развитие на България“. В нея основни приоритети са превръщането на българската икономика в работеща и ефективна и излизане на България от демографската криза. В програмата си партия МИР предлага да се създаде Министерство на семейството, което да гарантира опазване на българския род и традиции и грижата за младите българска семейства.

 „Целта на партия МИР е да убеди българите да спрат да гласуват против някой политик или партия и така да избират вечно между по-малкото зло, а да гласуват ЗА реализацията на нов модел на развитие на българското общество и държавата. Партия МИР предлага концепция за нов модел на развитие на българското общество, в което основното е намирането на решение за едновременното и балансирано действие на двата най-важни и определящи принципа във всяко човешко общество – принципа на справедливостта и принципа на свободата на личността. По време на конгреса на партия МИР в неделя ще дадем и нашия „Образ на бъдещето“ или как според нас трябва да изглежда България след 10, 20, 30 години“, заяви още лидерът на партия МИР.

Последно от нашият блог

ПП МИР: България не трябва да допуска безпринципни и опасни за българския суверенитет отклонения по позицията ни за Северна Македония

Във връзка с обсъжданото от Народното събрание на Република България т.нар. френско предложение за деблокиране на преговорите за членство в Европейския съюз на Република Северна Македония, Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) изразява следната 

Извънреден конгрес на партия МИР (видео)

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изнесе политически доклад пред делегатите на Извънредния Конгрес на партията, който се проведе на 19-ти юни 2022 г. в гр. София. В своя доклад лидерът на партия МИР набеляза основните приоритети, които партията предлага на българското общество за излизане от икономическата, демографската, социална и моралната криза, в която се намира в момента България.

Симеон Славчев: Купуването и продаването на депутати е престъпление, неморално и неетично

Правителството на Кирил Петков и безпринципната им коалиция превърнаха Народното събрание в тържище, събориха устоите на държавността, излъгаха българите и извършиха най-голямата подмяна в последните 32 години.Те продължиха корупционния и грабителски модел на ГЕРБ и ежедневно взимат огромни заеми и заробват родината и децата ни…