11/16/2021

Партия МИР ще даде пресконференция на 17.11.2021 г. в 11 часа в БТА

Политическа партия МИР ще даде пресконференция на 17.11.2021 г. в 11 часа в БТА на тема: Защо ЦИК не спази Изборния кодекс и обезсмисли машинното гласуване, което доведе до уникален изборен хаос? Какво следва от тук нататък?

Участници в пресконференцията са:

Симеон Славчев, председател на партия МИР 

Христо Ямболиев, председател на Националния предизборен щаб на партия МИР

Георги Чернев, водач на листата на партия МИР в област Перник

Димитър Илиев, член на НИС на партия МИР

Представители на граждански и неправителствени организации

Участници в изборния процес
Последно от нашият блог

Партия МИР: България е суверенна държава, но не застрашавайте гражданския и етническия мир в страната

България е суверенна държава и никой няма право да се намесва в нашите вътрешни работи, но не застрашавайте гражданския и етническия мир в страната. Това се казва в позиция на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) във връзка със създалата се ситуация и обвиненията за намеса на Турция в изборите у нас. 

Почина създателят на Българската машина за гласуване

Отиде си инж. Александър Чобанов, български учен и създателят на Българската машина за гласуване. Това съобщи в личния си профил председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев. Той припомни, че заедно с инж. Чобанов са се преборили за въвеждането на машинното гласуване в България.

Симеон Славчев: Партия МИР ще инициира Национален референдум за промени в Изборния кодекс

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще инициира Национален референдум за промени в Изборния кодекс, които да гарантират провеждането на честни и прозрачни избори в България. Това каза по време на пресконференция в БТА председателят на партия МИР Симеон Славчев. Темата на пресконференцията, организирана от партия МИР, беше „Защо ЦИК не спази Изборния кодекс и обезсмисли машинното гласуване, което доведе до уникален изборен хаос? Какво следва оттук нататък?“