9/28/2022

Партия МИР ще участва в Национален митинг-шествие „България зона на мира“

Партия МИР ще участва в Национален митинг-шествие „България зона на мира“

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще участва в Национален митинг-шествие „България зона на мира“, който ще се проведена 28.09.2022 г. (сряда) от 18 часа пред сградата на Народното събрание в София.

МИР е първата политическа партия в България, която се обяви с искане България и Черноморския регион да станат зона на мира, а председателят на партия МИР Симеон Славчев поиска да се проведе Национален референдум по темата с войната и българският народ да реши, дали България да заеме пълен неутралитет или да участва в войната. 

„За партия МИР националният интерес на България е да запази пълен неутралитет, а мирът е национална кауза. Той е висша ценност, която всички българи, политици и държавници трябва да отстояват! Мир се постига с разум, диалог и само и единствено с МИРни средства, чрез дипломация и държавническо поведение. МИР не се постига с оръжие. България и Черноморският регион трябва да бъдат зона на мира и това е не само национална кауза, а реална защита на националния интерес на България. Именно за това партия МИР призовава всички свои членове и симпатизанти, всички МИРяни, както и всички български граждани да подкрепят националната кауза – „България зона на мира“ и да се включат в Националният митинг-шествие“. Това заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Последно от нашият блог