10/19/2021

Симеон Славчев: Дължим на възрастните хора спокойни и достойни старини

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати поздравително писмо до хората от третата възраст в България по случай Международния ден на възрастните хора.

Ето какво написа в него:

По случай Международния ден на възрастните хора ви пожелавам много здраве, спокойствие и мъдрост!

Благодаря Ви за всичко, което Вашето поколение направи за България и за това, че положихте основата и изградихте модерна България.

Наш дълг е да пазим, съхраним и надградим вашите усилия и успоредно с това да Ви уважаваме, ценим и помагаме, не само защото сте нашите майки, бащи, баби и дядовци, а защото

това е дълг на всеки родолюбец.

Наш дълг е да ви осигурим спокойни и достойни старини.

Честит празник!

За много години и благословени години!

Симеон Славчев,
председател на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)

Последно от нашият блог

Партия МИР: Най-големият проблем на българите са високите цени на тока, на газта, на горивата и на хляба

В момента най-големият проблем на българските граждани не е зеленият сертификат, а високите цени на тока, на газта, на горивата, на хляба, както и растящите цени на всички други стоки и услуги. Това каза председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.

Симеон Славчев: Миротворческият контингент на ОДКС влезе навреме в Казахстан

Миротворческият контингент на Организацията по Договора за колективна сигурност (ОДКС) влезе точно навреме и напълно законно в Казахстан. Това каза в интервю за националната телевизия на Казахстан председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.

България чества 171 години от рождението на Тодор Каблешков

Днес се навършват 171 години от рождението на българския революционер Тодор Каблешков.В навечерието на Априлското възстание Каблешков пише Кървавото писмо и завършва с думите: "Ако вие, братия, сте били истински патриоти и апостоли на свободата, то последвайте нашия пример и в Панагюрище..."Тези думи на Тодор Каблешков са валидни и днес, защото личният пример е най-важен!