11/15/2021

Времето на Морала, Инициативността и Родолюбието идва!

Благодаря на всички, които гласуваха и подкрепиха партия МИР!!!

Вашата подкрепа ни дава тройно по-голяма мотивация и енергия да продължим смело напред по пътя, които сме поели към връщането на нормалността и държавността в България.

Рекордно ниската избирателна активност на тези избори доказва, че времето на партиите и политиците на прехода и статуквото изтече.

Българите искат промяна, но не на думи, не в абревиатури и не чрез нарушаване на Конституцията и законите на страната, а с дела!!!

Мисията на партия МИР е да спре поредната #подмяна, да обедини моралните, инициативните и родолюбиви българи и заедно да направим истинската и така желана промяна!

МИР не е популистка партия!

МИР е партия с балансирана политика, конкретна програма и приоритети, които са експертно обосновани и които ще превърнат България в силна социална и индустриална държава!

МИР обединява голяма част от експертния потенциал на България!

МИР е кауза и с принципност, последователност, морал и инициативност продължаваме битката за доброто и общото бъдеще на нас, нашите деца и внуци в Родината!

Времето на Морала, Инициативността и Родолюбието идва!

Шапки долу за всички българи, които не се предават, не се продават и заедно с МИР продължават борбата за морал, свобода и справедливост в България!!!

Заедно и с общи усилия ще успеем!!!

Симеон Славчев,

председател на партия МИР

Последно от нашият блог

Партия МИР: България е суверенна държава, но не застрашавайте гражданския и етническия мир в страната

България е суверенна държава и никой няма право да се намесва в нашите вътрешни работи, но не застрашавайте гражданския и етническия мир в страната. Това се казва в позиция на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) във връзка със създалата се ситуация и обвиненията за намеса на Турция в изборите у нас. 

Почина създателят на Българската машина за гласуване

Отиде си инж. Александър Чобанов, български учен и създателят на Българската машина за гласуване. Това съобщи в личния си профил председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев. Той припомни, че заедно с инж. Чобанов са се преборили за въвеждането на машинното гласуване в България.

Симеон Славчев: Партия МИР ще инициира Национален референдум за промени в Изборния кодекс

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще инициира Национален референдум за промени в Изборния кодекс, които да гарантират провеждането на честни и прозрачни избори в България. Това каза по време на пресконференция в БТА председателят на партия МИР Симеон Славчев. Темата на пресконференцията, организирана от партия МИР, беше „Защо ЦИК не спази Изборния кодекс и обезсмисли машинното гласуване, което доведе до уникален изборен хаос? Какво следва оттук нататък?“