11/15/2021

Времето на Морала, Инициативността и Родолюбието идва!

Благодаря на всички, които гласуваха и подкрепиха партия МИР!!!

Вашата подкрепа ни дава тройно по-голяма мотивация и енергия да продължим смело напред по пътя, които сме поели към връщането на нормалността и държавността в България.

Рекордно ниската избирателна активност на тези избори доказва, че времето на партиите и политиците на прехода и статуквото изтече.

Българите искат промяна, но не на думи, не в абревиатури и не чрез нарушаване на Конституцията и законите на страната, а с дела!!!

Мисията на партия МИР е да спре поредната #подмяна, да обедини моралните, инициативните и родолюбиви българи и заедно да направим истинската и така желана промяна!

МИР не е популистка партия!

МИР е партия с балансирана политика, конкретна програма и приоритети, които са експертно обосновани и които ще превърнат България в силна социална и индустриална държава!

МИР обединява голяма част от експертния потенциал на България!

МИР е кауза и с принципност, последователност, морал и инициативност продължаваме битката за доброто и общото бъдеще на нас, нашите деца и внуци в Родината!

Времето на Морала, Инициативността и Родолюбието идва!

Шапки долу за всички българи, които не се предават, не се продават и заедно с МИР продължават борбата за морал, свобода и справедливост в България!!!

Заедно и с общи усилия ще успеем!!!

Симеон Славчев,

председател на партия МИР

Последно от нашият блог