Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Д-р Владислав Пакеров: Правилното хранене и спортът са основата в грижата за сърцето и здравето

Д-р Владислав Пакеров е един от най-добрите и реномирани кардиолози в страната с над 25 години опит. Работил е в УМБАЛ „Царица Йоана”, УМБАЛ „Света Екатерина”, Токуда Болница-София и в УМБАЛ „Александровска”. Завършил е Медицинския университет в София, като е придобил две специалности – по вътрешни болести и по кардиология.

Председателят на партия МИР Симеон Славчев в предаването “Нещо повече” по БНР, 29.09.2022 г.

Партия МИР предлага конкретни решения на реалните проблеми на българските граждани.Предлагаме цената на електроенергията да се определя само по себестойност и да се включва само нейния преносът.

Партия МИР предлага пътната безопасност да стане национален приоритет

Пътната безопасност е част от Националната сигурност на България и партия МИР предлага тя да стане национален приоритет. Това каза в сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Партия МИР ще участва в Национален митинг-шествие „България зона на мира“

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще участва в Национален митинг-шествие „България зона на мира“, който ще се проведена 28.09.2022 г. (сряда) от 18 часа пред сградата на Народното събрание в София.

“Денят започва", БНТ: Симеон Славчев - председател на партия МИР и кандидат за народен представител - 28.09.2022

С сутрешният блок на БНТ “Денят започва” председателят на партия МИР и водач на листата за кандидати на народни представители в 23-ти избирател район София Симеон Славчев посочи какви ще бъдат основните политики, цели и приоритети на партия МИР и как България ще се справи с енергийната, икономическата, социалната, политическата и моралната криза.

"Битката в София" със Симеон Славчев от партия МИР - 27.09.2022

Интервю в предаването “Битката в София” по Радио София със Симеон Славчев, председстел на партия МИР и водач на листата в 23-ти многомандатен избирател район София, 27.09.2022 г.