Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Симеон Славчев: Първи май е повод да си спомним за силата на солидарността

По повод Международният ден на труда и на работническа солидарност председателят на партия МИР Симеон Славчев поздрави всички трудещи се българи.

Партия МИР настоява за национален референдум за военната помощ за Украйна

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоява решението дали България да предостави военна помощ на Украйна да бъде взето след провеждането на национален референдум по темата. 

Симеон Славчев: Българският народ, а не депутатите да решат, дали да се дава военна помощ

Председателят на партия МИР Симеон Славчев поиска българският народ, а не Народното събрание да реши, дали да се дава или не военна помощ на Украйна.

Симеон Славчев: Правителството на Кирил Петков води България към национална катастрофа

С всички свои действия и бездействия правителството на Кирил Петков водят България към национална катастрофа. Нещо повече – имаме прецедент, в който българският премиер освен енергийната и националната сигурност застрашава и здравето и сигурността на българските граждани. Действията на Кирил Петков са национално предателство и преливат чашата на търпението, проявявано до момента към невежеството и некомпетентността. Това каза в предаването „Делници“ по телевизия Евроком председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Симеон Славчев ще участва в предаването „Делници“ по Евроком

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев ще участва днес от 16:50 часа в публицистичното предаването „Делници“ по телевизия Евроком.

Партия МИР: Незабавна оставка на Кирил Петков!

Действията на Кирил Петков са национално предателство. Те преливат чашата на търпението, проявявано до момента към невежеството и некомпетентността! В понеделник министър-председателят Кирил Петков призова „всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари една заплата“. Нещо повече – премиерът открито апелира „да помогнем финансово на Украйна за закупуване на боеприпаси“.