Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Симеон Славчев: Гласувах България да стане силна и индустриална държава

Гласувах България да стане силна социална и индустриална държава, а българският народ –проспериращ и щастлив. Това заяви председателят на партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев, след като гласува в 36 СУ "Максим Горки" в столичния квартал Красно село.

Опитен проектант е водач на листата на партия МИР в Шумен

Сашо Григоров е водач на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за кандидати за народни представители на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 14-ти ноември. Той е проектант с богат опит, като в момента работи в областта на проектирането и изграждането на отоплителни, вентилационни и климатични (ОВК) инсталации.

Квалифициран кинезитерапевт е най-младия водач на листа на партия МИР

Сияна Николова е най-младият водач на листа на партия МИР. Тя е на 23 години, квалифицираният кинезитерапевт и води листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за кандидати за народни представители в област Монтана.

Партия МИР подаде жалба до ЦИК заради непризнаване на машинния протокол

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подаде жалба до ЦИК заради непризнаването на машинния протокол за финален изборен протокол, така както е записано в Изборния кодекс. Това стана ясно от позиция на партията разпространена до медиите.

С Морал, Инициативност и Родолюбие градим бъдещото на България

Крайно време е обществения интерес да застане над личния и партийния и да върнем държавността и нормалността в България. Именно за това партия МИР предлага национален консенсус и обединение около пет приоритета, които ще изведат България от икономическата, здравната, политическата и моралната криза и ще я превърнат в силна социална и индустриална държава, а българския народ проспериращ и щастлив.

Симеон Славчев: Партия МИР ще бъде изненадата на тези избори

Партия МИР ще бъде положителната изненада на предсрочните парламентарни избори за всички българи, които искат истинската, а не поредната подмяна. Това каза в предаването „Делници“ по Евроком председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.