Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Партия МИР: Искането за квота за българска музика е справедливо и необходимо

Искането за квота за излъчване на българска музика е справедливо и необходимо, защото музиката още от най-ранно детство има силата да въздейства и формира бъдещото развитие на индивида, както и неговия морал и поведение в обществото. Това се казва в позиция на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие).

ПП МИР: Излизането от демографската криза да бъде новата ни национална цел

„В последните месеци българите спорят и се мразят помежду си заради чужди грешки и каузи. За да се обединим около наша, българска кауза, ни трябва единство“, смята лидерът на МИР Симеон Славчев

Партия МИР организира кръгла маса за демографската криза в България

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) организира кръгла маса на тема "Демографията - ключ към бъдещето на България".

Симеон Славчев: Пръскането на боя и отровни вещества с дрон е терористичен акт

Поругаването на български паметници освен че е престъпно и криминално деяние, е и терористичен акт. Това заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев по повод днешното боядисване на паметника на Съветската армия в София с боя от дрон.

Партия МИР прави жива верига около Народното събрание

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) организира днес 4-ти май в 12 часа граждански протест за мир и срещу въвличането на България във войната. От партия МИР са категорични, че няма и не може да има нито един убедителен аргумент, че ще се постигне мир чрез доставяне оръжие. Напротив, според тях това е път към нови жертви, ново ожесточение и продължаваме на войната. 

Партия МИР организира протест срещу въвличането на България във войната

Не Народно събрание, а българския народ трябва да каже, дали България да предостави военна помощ на Украйна!