Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Партия МИР дава решение как България да излезе от енергийната криза

Във връзка с енергийната криза, в която правителството на Кирил Петков и четворната коалиция на ПП, БСП, ДБ и ИТН вкараха България, партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) излезе с конкретни предложения за овладяване на енергийната криза.

Партия МИР: Правителството на Кирил Петков срина България до моралното дъно

Работата и на 47-мото Народно събрание и правителството на Кирил Петков може да се опише само с две думи – морално дъно. Това се казва в позиция на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) във връзка с края на работата на 47-мото Народно събрание.

Лъчезар Бонев: Фондация "Америка за България", "Отворено общество" и американското посолство целенасочено унищожават устоите на държавата ни!

Фондация "Америка за България", "Отворено общество" и американското посолство в София целенасочено унищожават устоите на държавата ни!

Симеон Славчев: Връщането на хартиената бюлетина – крачка назад

Партия МИР остава категорично на позиции в подкрепа за машинно гласуване. Тази позиция изрази пред News.bg лидерът на формацията Симеон Славчев. Той припомни, че партията му се е борила за въвеждане на машинното гласуване. Направихме протест пред Министерски съвет и на база на това беше вкарано машинното гласуване, изтъкна Славчев. Той е убеден, че машинното гласуване е крачка напред към провеждането на честни избори в България. Връщането на хартиените бюлетини или смесеното гласуване би било крачка назад, смята още Славчев.

Правителството на Кирил Петков вкарва България в сериозна енергийна, икономическа и социална криза, смятат от ПП МИР и искат свикване на КСНС

Със своите действия и бездействия отиващото си вече правителство на Кирил Петков вкарва България в сериозна енергийна, икономическа и социална криза, заяви председателят на политическа партия МИР Симеон Славчев на пресконференция с експерти от партията в Националния пресклуб на БТА.

За стратегическо развитие на ядрената енергетика, настоява партия МИР

България е изправена пред сериозна енергийна, социална и икономическа криза. За това предупреди лидерът на партия МИР Симеон Славчев на пресконференция в БТА. По думите му правителството на Кирил Петков вкара страната в тези кризи. Страната се намира и в сериозна морална, политическа и управленска криза, убеден е Славчев.