Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Проф. Долчинков: Въвеждането на дуалното обучение е основен приоритет на партия МИР

Въвеждането на дуалното обучение е един от основните приоритети на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) и това е един от начините, чрез който можем да подготвим квалифицирани кадри и да ги реализираме в българската икономиката. Моя лична цел е да работя за просперитета на Бургас и региона и да върна младите хора в България", заяви водачът на листата на партия МИР за народни представители в Бургас проф. д-р инж. Радостин Долчинков. Той е Административен директор на Бургаския свободен университет и Декан на Центъра по информатика и технически науки към висшето учебно заведение. Завършил е и магистратура по Маркетинг. Проф. д-р Радостин Долчинков е един от най-изявените учени в страната и чужбина.

Лидерът на партия МИР Симеон Славчев ще участва в предаването Референдум по БНТ

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев ще участва тази вечер (26.10.2021 г.) от 21 часа в предаването Референдум по БНТ.

Водещ адвокат в областта на интелектуалната собственост води листата на партия МИР в Русе

Адв. д-р Христина Георгиева е водач на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в гр. Русе за предстоящите на 14-ти ноември предсрочни парламентарни избори. Тя е един от най-младите и перспективни кандидати за народни представители в областта на правото и интелектуалната собственост от гражданската квота на партията.

Предприемачът Ивайло Манджуков е водач на листите на партия МИР в Пловдив и Смолян

Бившият собственик на ЦСКА и предприемач Ивайло Манджуков е водач на листите на партия МИР в Пловдив град и Смолян. Известният бизнесмен се включва в политиката с надеждата, че с опита, знанията и уменията си ще помогне на България да се възроди икономически, социално и морално. Ивайло Манджуков е завършил право в Университета в Кеймбрдиж в Обединеното кралство.

Йонко Ненчев: Партия МИР предлага равномерно развитие на всички райони в България

Една от основните цели на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) е равномерното развитие на всички райони в България чрез финансова децентрализация. Това каза водачът на листата за народни представители на партия МИР за София област инж. Йонко Ненчев. Той е на 35 години, инженер в „Сенсата Технолоджис България“, общински съветник от партия МИР в община Ботевград и председател на местната структурата на партията.

Симеон Славчев: Партия МИР дава решение как България да се справи с всяка една криза

Партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) дава решение как България да предотврати, да управлява ефективно и да се справи с всяка една криза в страната, в това число и ковид кризата. Това каза председателят на партия МИР Симеон Славчев в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.