Новини от политическа партия МИР.

Следете актуална информация за нашите ежедневни дейности, с които се опитваме да подобрим устойчиво нашата държава

Партия МИР постави седем принципни условия за обединение на партии в ляво-център

Партия МИР предложи да се изгради мрежа от партии в ляво-център, граждански и неправителствени организации, кметове, видни интелектуалци, и общественици, които споделят и са готови да работят на основата на принципи, ценности, политики, приоритети и идеи, а не в името и под ръководството на отделни личности.

Симеон Славчев: Президентът да наложи вето на престъпните промени в Изборния кодекс

Симеон Славчев: Президентът да наложи вето на престъпните промени в Изборния кодекс

Симеон Славчев: Обединение може да има само около принципи, ценности, политики и идеи

Партия МИР предлага да се изгради мрежа от партии ляво-център, граждански и неправителствени организации, кметове, интелектуалци, общественици и да се направи обединение около принципи, ценности, политики, приоритети и идеи, а не около личности. Това заяви в предаването „Събития и личности“ с Давид Калпачки по БНР Благоевград председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Симеон Славчев: Пътната безопасност да стане национален приоритет

Пътната безопасност е част от Националната сигурност на България и тя именно за това тя трябва да стане национален приоритет. Това каза председателят на партия МИР Симеон Славчев по време на национална кръглата маса “За мащабни действия срещу войната по пътищата”, организирана от Института за пътна безопасност.

"Делници" с гост Симеон Славчев, ПП МИР - 21.11.2022

Гост в предаването "Делници" беше Симеон Славчев, председател на ПП МИР. Той коментира има ли у нас силна лява опозиция на досегашното управление.

Председателят на партия МИР поздрави Токаев за избора му за президент на Казахстан

Председателят на партия МИР Симеон Славчев изпрати поздравителен адрес до досегашният президент на Република Казахстан Касъм-Жомарт Токаев, който ще остане на поста държавен глава на най-голямата държава в Централна Азия след проведените вчера президентски избори в страната. Токаев получи 82,45% от подадените гласове, което му осигури категорична победа още на първи тур.