9/9/2023

Красимир Жейнов, МИР: Защо Варна трябва да страда?

ВАРНА БЕШЕ МОРСКАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ, А КАКВО СТАНА?!

Години наред некомпетентно управление, алчност и корупция която се е пропила във всички нива.

Нима Варна заслужава това?

Свидетели сме на некачествени ремонти и то основно започващи преди избори. Затварят се толкова много улици и то без дори да се осигури алтернативен маршрут (на много от нас ни се е случвало да караме по дадена улица и да стигаме до разкопан участък, без предупреждение и без алтернатива). А за мръсотията в града ни направо не ми се говори, но какво да очакваме след като фирмите са „облагодетелствани“ и не им се прилага никакъв контрол, нито на сметопочистващите нито на пътно-строителните.

И това са малка част от проблемите в града ни, да не забравяме липсата на достатъчно паркоместа, липсата на достатъчно детски градини и ясли, липсата на достатъчно зелени площи и липсата на така необходимото облагородяване на морската ни градина и много други.

За да се справим с натрупаните с годините проблеми ние създаваме широка коалиция, която ще участва на местните избори на 29.10.2023г. като ще дадем конкретни предложения за справянето с наболелите теми.

Това каза Красимир Жейнов, политик, общественик и председател  на партия МИР във Варна.
Отбил е военната си служба във Военноморска база Варна. Завършил е специалност „Корабни машини и механизми“ в сегашната Морска гимназия, бакалавър във ВСУ „Черноризец Храбър“ със специалност „Международен бизнес мениджмънт“ и магистър „Строителен инженеринг“ в същия университет. Има богата трудова характеристика, в която се откроява опита му в администрацията на Район „Приморски“ – Община Варна като инспектор „Строителен контрол“, също така е вещо  лице към „Камара на вещите лица в България“.

Понастоящем се занимава с “ Управление на рисковете в строителството“ и „Инвеститорски контрол в строителството“.

2013г. е един от водачите на протестите срещу монопола и високите цени на ел. енергията. Любящ съпруг и баща на три деца.

Както го определят негови близки: Той е личност с изградени възгледи, железни принципи и съхранено достойнство!

От всички нас зависи ДА ВЪРНЕМ КРАСОТАТА НА ВАРНА!!!

Последно от нашият блог