6/5/2023

Симеон Славчев призова за Общ фронт срещу мутрите и шарлатаните

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев излезе отворено писмо до българите, гражданските организации и партиите и ги призова да направят общ фронт срещу мутрите и мафията.

„Ако бъде гласуван и подкрепен проекта на кабинет на ГЕРБ, ПП и ДБ ще означава, че от утре мафията, мутрите и шарлатаните ще си имат държава. Единственият изход е всички честни, морални и родолюбиви българи да се обединим и да изградим общ фронт срещу превземането на държавата. Именно за това се обръщам към всички българи, които милеят и мислят за родината и за бъдещето на нашите деца в нея, за общи и активи граждански действия“, написа в своето отворено писмо Симеон Славчев.

Според Славчев българите искат не евроантлантическо, а истинско българско мнозинство, което да защитава националните интереси на България и традиционните български, семейни и християнски ценности.

„Родината и бъдещето на нашите деца в нея е поставено на карта. Случващото се в България през последните 33 години доказа, че така нареченият политически елит няма качества, морал, чест, елементарно чувство за справедливост, желание и политическа воля да се решават проблемите на българите. През тези 33 години надеждите на българските граждани останаха излъгани и всички си задаваме въпроса – а сега накъде? Най-важното нещо сега е честните, моралните и родолюбивите българи да бъдем единни и заедно да се противопоставим на олигархията, мафията и шарлатаните. Само и единствено от нас зависи, дали ще се противопоставим и променим всичко случващото се в последните години, дни и часове в държавата“, пише още лидерът на партия МИР Симеон Славчев в своето открито писмо до всички българи.

Той призова всички българи да излязат утре в 13 часа пред Народното събрание, когато ще се гласува правителството на ГЕРБ, Продължаваме промяната и Демократична България.

„Това правителство е правителство на подмяната, на лъжите, на задкулисните договорки и дълбоката държава. Това е правителството, което иска да въвлече България във войната в Украйна. Това е правителството, което ще довърши и без това силно изстрадалия български народ. За да ги спрем са необходими общи и решителни действия. Необходимо ни е Национално-освободително въстание, което да освободи България и веднъж завинаги да изхвърли мутрите, мафията и шарлатаните от властта. Намираме в исторически момент, така както са се намирали нашите предци по време на Априлското въстание. Тогава всеки е помагал, който с каквото може за общото благо – един е давал пет пушки, друг пет пръта, трети пет хляба. Убеден съм, че българите ще въстанем и всеки един истински родолюбец ще се включи лично и кой с каквото може ще помогне и допринесе за общото благо и да си върнем България“, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той се обърна и към българските студенти и ги призова да се включат активно в протестните действия срещу правителството на подмяната.

„Хиляди български студенти излязоха по време на летните протестни през 2020-та година с искане за оставката на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ и искането за нормален и сигурен живот в България. Тогава те бяха бити под колоните на Министерски съвет, но не се предадоха и продължиха със справедливите си искания и борба. Днес българските студенти са излъгани от Продължаваме промяната и Демократична България, които връщат Бойко Борисов и ГЕРБ на власт. Именно за това ги призовавам да излязат сега и да отстоят своята гражданска позиция срещу подмяната, лъжата и липсата на морал, етика и нормална хигиена в политиката“, заяви още Симеон Славчев. Той призова българите да излязат масово по улиците и площадите и да не позволят на мутрите, мафията и шарлатаните да превземат държавата.



Последно от нашият блог