7/20/2022

Лъчезар Бонев: Фондация "Америка за България", "Отворено общество" и американското посолство целенасочено унищожават устоите на държавата ни!

Лъчезар Бонев: Фондация "Америка за България", "Отворено общество" и американското посолство целенасочено унищожават устоите на държавата ни!

Фондация "Америка за България", "Отворено общество" и американското посолство в София целенасочено унищожават устоите на държавата ни!

ВСЕ НЯКОЙ И НЯКОГА ТРЯБВА ДА КАЖЕ - КРАЙ!

Само преди няколко седмици, едно леко  момиче, което скача от спалня в спалня, и за почуда на целия ни народ, и нация управлява държавата, барабар с любовниците си, заемащи двата най-важни поста в България, изказа едно нагло и глупаво съждение!

А именно, че някакви руснаци плащали по.....4000 лева на месец на някакви хора тук, у нас, които да оказвали влияние и да прокарвали руски интереси!

Типично професионално / като за лека жена / същата тази не намери смелост да стигне докрай и да каже в крайна сметка, кои са тези предатели!?

Чудя се, как е възможна подобна наглост?

Напълно излишно е да се навлиза в подробности, защото българите добре знаят за какво става въпрос и какво се случва около тях, но все пак следва да се каже следното:

1. Купените от американските фондации "българи" и либерални "авторитети", станаха напоследък толкова жалки и противни, че сънародниците ни масово се ориентират все по на Изток!

2. Желанието на точно тези платени "вдъхновители" насилствено да изкоренят и унищожат връзките между българи и руснаци, всъщност мотивира все повече българи да осъзнават коварния капан, в който се намират и да мразят не само податливите на пари родни "фактори" в медиите, но и финансовите им благодетели - американците!

3. Нека се замислим кои точно подкрепят  актуалните паразити, които ни управляват формално днес, така добре защитавани от демократичните медии, съответно пък финансирани от "американските партньори"?

От една страна е ясно, че това са хората, които получават пряко финансови ресурси под формата на ГРАНТОВЕ , с цел уж някаква "благородна", демократична кауза, а всъщност защита на чужди национални интереси и рушене на българската държава!

И то рушене на българската държава в прекия смисъл - морал, наука, образование, ценности, идентичност, сигурност и отбрана, духовност!

Всъщност тези "хора", които ежедневно ни натрапват едно и също, като някакви роботи, работят просто и само за себе си, за собственото си благополучие, най-вече финансово и кариерно, разбира се, но против финансовите интереси на седем милиона българи!

Защото, да, ще те похвалят "партньорите", ще те потупат по рамото, че няма да внасяш руска газ, ще ти дадат надежда за прекрасно бъдеще в разни институции, ще ти платят и някои лев....но ти ще навредиш на милиони сънародници, които ще мръзнат и ще плащат по-високи сметки, непосилни за тях!

Да, заради користните си лични интереси!

Как да поддържаш такъв управленски "политически елит", как да вярваш на тези хора?

Как да си представиш дори, че те водят държава?

4. Защо американските "инвестиции" всъщност вредят на икономиката ни?

Тук няма изобщо да навлизам в подробности, че сме от години безпощадно крадени чрез "Мариците", чрез пладнешкия обир във връзка с покупката на уж нови бойни самолети Ф-16 / на чертеж / които кой знае кога ще получим или дали изобщо ще получим!

Ударът е още по-жесток и той касае трудовия ни пазар и въпросът за доходите и средната работна заплата!

Американските инвестиции в България не носят, с малки изключения, почти нищо като добавена стойност! Точно обратното, те вредят на икономиката ни!

Защо?

Американските инвестиции в България заемат незавидното 13 място в класацията на инвеститорите, като това представлява едни 2.5% от всички чужди инвестиции в страната!

И сега внимание!

68% от всички американски инвестиции в България са в сектора на високите технологии, тоест в траснационалните ИТ компании, разположени предимно /90%/ в София! Те са и основния фундамент на "умните и красивите", които защитават със зъби и нокти безумната политика на актуално управляващите ни психопати и социопати!

Ето защо ги виждаме на площада тези "хубавци" и техните семейства да бранят със зъби и нокти русофобите на Кирчо и компания!

Апропо, средната брутна работна заплата в тези компании, които пак повтарям, не изработват нищо, в което да има добавена стойност / това са ИТ компании, кол центрове, застрахователни дружества и.тн / варира от 2800 лева до 12000 лева, а в някои случаи и много повече!

Около 20 000 души са пряко свързани в този сектор, само в американски компании в София, защото има и много други!

И когато статистиката обяви данни за средната работна заплата в София, няколкостотин хиляди души, чиито възнаграждения са в рамките на 1200 - 1700 лева бруто, остават в недоумение!

Ето как се манипулира цял трудов пазар в най-големия град на България!

Ето ги хората, които ще защитават американската демокрация, а водачите им ще ходят като мастии в американското посолство през ден, за указания!

Грантовете, които получават десетки фондации и журналисти, от друга страна, са абсолютна перверзия за една нормална държава, не само заради купеното влияние, а поради нарушената конкуренция на основни пазари, включително и медийния пазар!

Въпросът обаче е, че милиони сънародници разбраха откъде духа вятърът, особено след подлото предателство на ръководството на БСП, което клекна за пари!

Пари от оръжие, изнасяно за Украйна, чрез държави посредници!

БСП приключи с парламентарния живот и влияние в страната!

България следва да има балансирана политика, водена от умни и дейни патриоти, а не от наркомани и психопати, като сегашните подлоги!

Лъчезар Борисов,

журналист, член на Националния съвет на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)

Последно от нашият блог