3/16/2023

Пресиян Павлов: Младите хора и семейството са основен приоритет на партия МИР

„За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на българското семейство и общество са основен приоритет. Традиционното българско семейството е основният и най-важният градивен елемент на българското общество. Влизам в политиката с мотивация, вяра, воля и желание за налагане на различен модел на правене на политика, който да решава реалните проблеми на българските граждани и моите съграждани от област Враца. Именно за това избрах да се кандидатирам от партия МИР и ще работя за оставането на младите хора в страната и завръщането на огромна част от българите от чужбина, един от които бях и аз самия. Това също е приоритет и цел на партия МИР“. Това заяви водача на листата на партия МИР във Враца Пресиян Павлов. Той е икономист, собственик и управител на медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в град Враца.

„Обичам да се занимавам с действия, с които да съм в помощ на хората и по тази причина избрах бизнесът ми да бъде в областта на здравеопазването. Именно за това мой основен приоритет е и развиването на северозападния район и родния ми град Враца, както и създаване на условия за развитието на малкия, средния и фамилния бизнес в региона.

„Възстановяването на експортно ориентираните отрасли в икономиката като туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високотехнологични чисти производства е един от основните приоритети на партия МИР. Област Враца има дадености за развитието и на туризма, селското стопанство и логистиката и една от основните ми задачи като народен представител ще бъде да се оползотворят географските и природните дадености на област Враца, както и да се привлекат инвестиции. Ще предложа да се създаде клъстер „Туризъм“, който да обедини усилията на национално и местно ниво, както и на всички инвеститори за превръщане на област Враца в туристическа дестинация“, заяви още Пресиян Павлов. Той подчерта, че област Враца има всички дадености да се превърне и в транспортен и логистичен център на България.

„България е богата страна, ние сме най-богати на билки в цяла Европа и сме втори в света по обем на минерални извори. Имаме уникални логистични предимства и природни дадености. Но губим най-ценното – хората. Те са отвратени от начина, по който е организирана и функционира днес българската държава. Именно за това партия МИР подава ръка на всеки, който е загрижен за морала, интелекта и развитието на нацията. Нашата мисия е да обединим огромния човешки и интелектуален потенциал, който България и да върнеш надеждата на българите“, заяви водача на листата на партия МИР във Враца Пресиян Павлов. Той призова българските граждани да подкрепят новото поколение, морала и експертността в българската политика – партия МИР с номер 16.

Последно от нашият блог