9/22/2022

Симеон Славчев, МИР: Днес повече от всякога България има нужда от истински държавници

Симеон Славчев, МИР: Днес повече от всякога България има нужда от истински държавници

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев, заедно с членове на националното ръководство и кандидати за народни представители от партията взеха участие в тържественото честване на 114-тата годишнина от обявяването на Независимостта на България.

Те поднесоха венци и цветя пред Паметника на независимостта в София и отдадоха почит към всички герои, дали живота си за Свободата и Независимостта на България.

Председателят на партия МИР Симеон Славчев поздрави всички българи по повод Националния празник на България. 

„Преди 114 години българските държавници проявяват воля, характер и мъдрост, а когато им искат злато, за да откупят независимостта на България, Александър Малинов казва: “Независимостта си България е готова да изкупи с кръв, а не с пари!”.

Днес повече от всякога българите имаме нужда от политици и истински държавници, които са готови с всички сили и средства да отстояват националния интерес на България.

Честит Национален празник, българи!

Да живее Свободна и Независима България!

Да живее българския народ и да пребъдат българското семейство, традиции и християнските ценности!“

Това каза лидерът на партия МИР Симеон Славчев пред Паметника на независимостта в София.

Последно от нашият блог

Симеон Славчев: Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни

„Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни в нея. Гласувах за опазването на българския род и традиции, както и за излизане от демографската катастрофа и връщането на сънародниците зад граница в родината. Крайно време е българите да се спрем да се обиждаме и мразим за чужди грешки и каузи и да избираме между по-малкото зло. Време е да се обединим около каузата България да бъде силна, социална и индустриална държава, а българския народ проспериращ и щастлив. Време е да гласуваме ЗА мира, вярата, семейството, родината, народа, свободата и справедливостта.“

Симеон Славчев поздрави българите от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати поздравителен адрес до всички българи от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора.

Петьо Костадинов, партия МИР, в предаването "Делници", 30.09.2022 г.

Излизането на България от демографската криза е основен приоритет на партия МИР около който предлагаме национално обединение и консенсус.