9/22/2022

Симеон Славчев ще участва в сутрешния блок на Нова нюз

Симеон Славчев ще участва в сутрешния блок на Нова нюз

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев ще гостува утре (23.09.2022 г.) в 9:40 часа в сутрешния сутрешният блок „Твоят ден“ по телевизия Нова нюз.

Участието на лидерът на партия МИР Симеон Славчев може да гледате на живо по Нова нюз или онлайн ТУК Последно от нашият блог

Симеон Славчев: Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни

„Гласувах в България да има МИР, справедливост и бъдеще за децата ни в нея. Гласувах за опазването на българския род и традиции, както и за излизане от демографската катастрофа и връщането на сънародниците зад граница в родината. Крайно време е българите да се спрем да се обиждаме и мразим за чужди грешки и каузи и да избираме между по-малкото зло. Време е да се обединим около каузата България да бъде силна, социална и индустриална държава, а българския народ проспериращ и щастлив. Време е да гласуваме ЗА мира, вярата, семейството, родината, народа, свободата и справедливостта.“

Симеон Славчев поздрави българите от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати поздравителен адрес до всички българи от третата възраст по повод Международния ден на възрастните хора.

Петьо Костадинов, партия МИР, в предаването "Делници", 30.09.2022 г.

Излизането на България от демографската криза е основен приоритет на партия МИР около който предлагаме национално обединение и консенсус.